Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Előd vagyok!

Azonosításra alkalmas okmány
nem ellenőrzött
E-mail
ellenőrzött
Telefon
ellenőrzött
Google
hozzárendelt
A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Tisztelt látogató! Szabadidőmet mások segítésének dedikáltam, egész életemben. Életem során sok mindent megtanultam csak úgy szórakozás gyanánt, de most úgy érzem, itt az idő visszaadni, amit kaptam. Szeretnék a lehető legtöbb dologban segíteni, ahogyan régebben nekem is segítettek. Minden, ami illusztratív, kreatív, számítógépes feladat, azt szívesen elvállalom. Meggyőződésem, hogy a megfelelő kommunikáció a kulcsa a felek közötti megértésnek és a sikeres munkának, így kérem esetleges klienseimet, hogy a lehető legjobban próbálják meg leírni a munkát, amit elvárnak tőlem, így megelőzhető a felesleges munka, időpocsékolás és frusztráció. Köszönöm a figyelmet, remélem, hogy felkeltettem érdeklődését és bátran felkeres engem, ha bármi munka akad, melyben segíteni tudok.

A következő kategóriákban vállal feladatot

Virtuális asszisztens
Virtuális asszisztens (7)
Szövegírás, szövegszerkesztés, Internetes kutatás, adatgyűjtés, Irodai munka (Excel, Word stb.), Prezentáció készítése, Kép és videó szerkesztése, Hirdetésfeladás, Online marketing, keresőoptimalizálás, Facebook, Instagram
Számítógép szerviz
Számítógép szerviz (4)
Számítógépek, laptopok javítása, Windows, Linux telepítése, Alkatrészek javítása, cseréje, Tanácsadás és képzés
Rendezvények és promóciók
Rendezvények és promóciók (1)
Fotós, operatőr
Design
Design (6)
Arculattervezés, logók, névjegykártyák, Szórólaptervezés, Illusztrációk, festészet, graffiti, Infografikák, prezentációk, ikonok, Óriásplakát, köztéri reklám, Egyéb
Fotós- és videós szolgáltatások
Fotós- és videós szolgáltatások (2)
Fotózás, Fotószerkesztés
Műszaki cikkek üzembe helyezése és javítása
Műszaki cikkek üzembe helyezése és javítása (1)
Okos eszközök, tabletek, telefonok, órák
Üzleti szolgáltatások
Üzleti szolgáltatások (1)
Fordítás, tolmácsolás
Korrepetálás és oktatás
Korrepetálás és oktatás (2)
Angol nyelv, Más idegen nyelvek

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Más idegen nyelvek megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Előd.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Más idegen nyelvek terén. Előd egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Előd ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Más idegen nyelvek szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu