Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Daria vagyok!

Azonosításra alkalmas okmány
nem ellenőrzött
E-mail
ellenőrzött
Telefon
ellenőrzött
Facebook
hozzárendelt
A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Psychologist. Currently working as a kindergarten teacher. Have a diverse experience of working with kids with a wide age range starting from 1 year old and ending with a primary school age. Also, worked with mentally challenged children and teenagers. Love human beings of all ages. Fluent in Russian and English, have experience of teaching both languages.You can check my CV enclosed on the website. Thank you!

A következő kategóriákban vállal feladatot

Futárszolgálat
Futárszolgálat (1)
Biciklis futár
Takarítás, házi- és ház körüli munkák
Takarítás, házi- és ház körüli munkák (3)
Takarítás, Idősgondozás, Gyermekfelügyelet, babysitter
Rendezvények és promóciók
Rendezvények és promóciók (2)
Szertartásvezető, műsorvezető, animátor, Hostess
Korrepetálás és oktatás
Korrepetálás és oktatás (4)
Iskolai előkészítő, Angol nyelv, Más idegen nyelvek, Egyéb

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Más idegen nyelvek megbízást Будапешт városában? Itt van, mondjuk Daria.

Ő egy szakember, aki Будапешт és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Más idegen nyelvek terén. Daria egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Daria ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Más idegen nyelvek szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu