Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Julianna Garbacz vagyok!

Azonosításra alkalmas okmány
nem ellenőrzött
E-mail
ellenőrzött
Telefon
ellenőrzött
A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Üdvözlöm! Angol-magyar szakfordító, tolmács és nyelvtanár vagyok. Lassan több, mint 10 éve űzöm ezeket a szakmákat, nagy lelkesedéssel! Diplomás végzettséggel rendelkezem és számlaképes vagyok. Keressen fel nyugodtan, ha megbízható szakemberre van szüksége!Welcome to my profile! I am a truly engaged English-Hungarian translator, interpreter, and language teacher with more than 10 years of experience. Feel free to contact me if you are in need of a reliable specialist. I am able to provide quality service with invoices.

A következő kategóriákban vállal feladatot

Üzleti szolgáltatások
Üzleti szolgáltatások (1)
Fordítás, tolmácsolás
Korrepetálás és oktatás
Korrepetálás és oktatás (4)
Magyar nyelv, Angol nyelv, Más idegen nyelvek, Egyetemistáknak

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Más idegen nyelvek megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Julianna Garbacz.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Más idegen nyelvek terén. Julianna Garbacz egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Julianna Garbacz ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Más idegen nyelvek szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Értékelés átlaga: 5
Udvariasság: 5
Pontosság: 5
Hozzáállás: 5
Katalin

Katalin S.

2020 január 7

Nagyon elègedett voltam a tolmàccsal. Pontos, gyors munkvègzès. Rugalmas a fizetèst illetően is. Màskor is igènybe szeretnèm venni a szolgàltatàsait. Csak ajànlani tudom.

Értékelés átlaga: 5
Udvariasság: 5
Pontosság: 5
Hozzáállás: 5
2020 január 7

Hasonló szakemberek

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu