Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Magdolna vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Pedagógus, illetve informatikai végzettséggel rendelkezem. 15 évet dolgoztam titkárnőként, illetve irodavezetőként, 9 évet pedig managerként. Ezen idő alatt tapasztalatot szereztem weboldalkarbantartásban, szövegírásban, képszerkesztésben, videószerkesztésben, illetve feliratozásban, vágásban. Rutinom van social media felületek kezelésében, marketing tevékenységekben is. Diákokat készítettem fel sikeresen államvizsgára, illetve segítséget nyújtottam diplomamunkájukhoz, beadandó dolgozataikhoz. Kreatív, sokoldalú, ugyanakkor precíz, megbízható munkaerő vagyok. Amennyiben segítségre van szüksége a fent megjelölt területek valamelyikében, keressen bizalommal!

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Más idegen nyelvek megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Magdolna.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Más idegen nyelvek terén. Magdolna egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Magdolna ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Más idegen nyelvek szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu