Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Réka vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

👩‍🏫 2016-ban végeztem középiskolai magyartanár és nyelv-és beszédfejlesztő tanárként. Örömmel vállalok felvételi felkészítést, korrepetálást magyar nyelv és irodalomból.💂 1,5 évet éltem az észak-angliai Manchesterben, közösségszervezőként dolgoztam.💍 Okleveles szertartásvezető vagyok: vállalok esküvői szertartást, fogadalom-megerősítést, névadó ünnepséget, valamint búcsúztatót Budapesten, illetve Dunaföldváron és környékén.🗣️ Szívesen vállalok rendezvényeken konferálást, versmondást, ezen területeken több mint 15 éves tapasztalatom van.🚀 Két éve PR-munkatársként és rendezvényszervezőként dolgozom a fővárosban, hazánk legnagyobb felsőoktatási intézményében, amit nagyon szeretek. :)🌍 Szakképzett idegenvezetői végzettséggel is rendelkezem.

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Más idegen nyelvek megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Réka.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Más idegen nyelvek terén. Réka egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Réka ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Más idegen nyelvek szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu