Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Ádám vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Üdv mindenkinek! Kicsiknek és nagyoknak, hölgyeknek, uraknak is egyaránt. Az én nevem Gerencsér Ádám, 2002 óta foglalkozom, tanulom, gyakorlom a Japánból eredeztethető Wado-Kai Karate stílust. 2018-ban szereztem meg első Dan fokozatomat (fekete öv), s majd ezzel a lendülettel bele is vágtam edzői pályafutásomba. 2019-ben sportedzői végzettségemet mind általános, mind karate szakirányú tudással bővítettem egy OKJ-s képzés berkein belül. Jelenleg a Testnevelési Egyetem Karate szakedzői képzésére járok. Itt létem célja: a sportolni, karatézni vágyóknak lehetőséget biztosítani eme harcművészeti stílus megismerésére, tudásom tovább adására otthoni, illetve szabadtéri környezetben is akár.Amennyiben felkeltettem érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal!

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Más idegen nyelvek megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Ádám.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Más idegen nyelvek terén. Ádám egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Ádám ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Más idegen nyelvek szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu