Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Melinda vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Gyógypedagógusként elindítottam saját vállalkozásomat a Step by Step Képességfejlesztő Műhelyt. Célom, az egyéni képességek kibontakoztatása. Kiemelten fontos a gyermekek személyes motivációjának fenn tartása, ezért minden fejlesztés teljesen egyénre szabottan történik ami elősegíti a gyermekek egészséges fejlődését. A mai gyermekek számára kiemelten fontos egy- egy terület minél sokoldalúbb (multiszenzoros) megismertetése, hogy a számukra legmegfelelőbb úton sajátítsák el a szükséges képességeket. Szolgáltatások: - komplex gyógypedagógiai vizsgálatok, fejlesztések- diszlexia, - diszgráfia, - diszkalkulia, diszortográfia fejlesztése- iskola-előkészítő foglalkozások- workshopok gyermekeknek ( p.l: matematika, logika, kommunikáció, kreatív) - online oktatás- cégek számára nyári táborok szervezése, lebonyolítása (kitelepüléssel is) - gyermekfelügyelet biztosítása- szülői tanácsadás, konzultációKérdés esetén keressenek bizalommal !

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Más idegen nyelvek megbízást Győr városában? Itt van, mondjuk Melinda.

Ő egy szakember, aki Győr és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Más idegen nyelvek terén. Melinda egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Melinda ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Más idegen nyelvek szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu