Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Imre vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Molnár Imre vagyok! 30 éves és egyéni vállalkozó. Főtevékenységem a Munka és Tűzvédelem, ezen felül a logisztika, informatika, fotózás és biztosítás. Természetesen ezektől függetlenül is elvállalok a megadott tevékenységi körök közül szinte bármit amiben kihívást, feladatot és esetleges tapasztalatszerzés lehetőségét látok.Alapvetően nyitott vagyok a feladatokra! Korábban volt lehetőségem vezető és nem vezető beosztásban is pénzügyekkel, emberekkel foglalkozni az építőiparban és egyéb területeken egyaránt!Vállalok feladatot pénzügyi, logisztikai internetes és ezekhez kapcsolódó területeken egyaránt! Keressen bizalommal!

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Más idegen nyelvek megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Imre.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Más idegen nyelvek terén. Imre egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Imre ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Más idegen nyelvek szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu