Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Botond vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Remote programozóként dolgozom napi 8 órában. Érdekelnek a kütyük, a technológia. Romániai kisvárosból származom, a lakás karbantartása esetén rengeteg feladatkört tudok teljesíteni.Hobbiaim közé tartozik a biciklizés és airsoft így ezen sportok felszereléseinek karbantartásához is értek. Bár proramozóként nem szakterületem, de szívesen vállalok windows újratelepítést is.

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Más idegen nyelvek megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Botond.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Más idegen nyelvek terén. Botond egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Botond ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Más idegen nyelvek szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Értékelés átlaga: 4.3
Udvariasság: 5
Pontosság: 4
Hozzáállás: 4
Krisztián

Krisztián K.

2020 február 24

Botond gyorsan, a megbeszéltek szerint készült el a fordítással. A szövegben akadt pár helyesírási és nyelvhelyességi hiba, ez egy kicsit több figyelmességgel/ellenőrzéssel javítható.

Értékelés átlaga: 4.3
Udvariasság: 5
Pontosság: 4
Hozzáállás: 4
2020 február 24

Hasonló szakemberek

© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu