Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, GÁBOR vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

2015-ig cégemet vezetem, majd önálló vállalkozó lettem. Olyan személyek magántitkáraként, és sofőrjeként dolgozom évek óta, akik a diszkréciót különösen igénylik társadalmi pozíciójuk, vagy egyéb ismertségük okán. Emellett szívesen vállalom bárki személyi asszisztenciáját, alkalmi sofőri megbízását, akár külföldre is! Megbízható, gyors, precíz vagyok. Több évtizedes napi autóvezetési - balesetmentes - rutinom van. Udvarias, jó kedélyű, nagy munkabírású 187 cm magasságommal, sportos eleganciámmal minden helyzetben feltalálom magam, maximálisan helytállok. Az én szavam mindig igaz. Bennem kellemesen fog csalódni. Hallgatok, ha kell, és szívesen társalgok bármiről. Mindent elintézek időben, és odarepítem, ahová szeremé, saját, elegáns Mazda 5 autómmal! Tisztaság, higiénia, pontosság, kellemes, nyugodt utazás, gondtalan napok, hiszen mindent elintézek Ön helyett. Diszkrécióm alap! Köszönöm, hogy elolvasta rövid bemutatkozóm!

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Más idegen nyelvek megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk GÁBOR.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Más idegen nyelvek terén. GÁBOR egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be GÁBOR ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Más idegen nyelvek szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu