Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Pál vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Tijuanaban két évig a Centro de Idiomas "Le Monde" tagja voltam, mint tolmács-fordító angol -spanyol nyelveken. Mivel beutaztam a világot, az ismert nyelvek mindig segítettek a nyitottabb kommunikáció elérésében.Eredetileg hegedűművész-tanár vagyok nemzetközi tanítási és szinpadi tapasztalattal mind zenekarban, mind szólistaként.A fordítás -tolmácsolás mellett várom a tanulni vágyókat, legyen az hegedű, vagy nyelvek.

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Más idegen nyelvek megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Pál.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Más idegen nyelvek terén. Pál egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Pál ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Más idegen nyelvek szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Értékelés átlaga: 5
Udvariasság: 5
Pontosság: 5
Hozzáállás: 5
Krisztián
2020 február 24

Pál a megbeszéltek szerint, a határidőt betartva, minőségi fordítást végzett és a kért változtatásokat haladéktalanul elvégezte, csak ajánlani tudom

Értékelés átlaga: 5
Udvariasság: 5
Pontosság: 5
Hozzáállás: 5
2020 február 24

Hasonló szakemberek

© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu