Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Dorka vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Szia!Dorka vagyok, 23 éves, jelenleg anglisztika BA szakon tanulok. Mű- és szakfordítási specializációm van az anglisztika BA egyetemi képzésemen belül. Többéves HR adminisztrációs munkatapasztalatom van, illetve különböző alapítványoknak és szervezeteknek fordítok önkéntesen, vagy segítek be a közösségi média oldalaik vezetésében.Egyetemi tapasztalatom:Angol nyelvű mindennapi, kulturális, politikai, gazdasági, társadalmi, valamint nyelv- és irodalomtudományi szövegeket felelős értelmezése, közvetítése és alkotása írásban és szóban. Több stílusregiszterben, az adott műfaj szabályrendszerének megfelelően, közérthetően, választékos stílusban írásos és szóbeli kommunikáció. Írásos elemzések elkészítése, valamint kreatív- és esszéírás.

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Más idegen nyelvek megbízást Székesfehérvár városában? Itt van, mondjuk Dorka.

Ő egy szakember, aki Székesfehérvár és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Más idegen nyelvek terén. Dorka egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Dorka ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Más idegen nyelvek szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu