Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Bence vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Programozás (megbízás vagy korrepetálás):Nagyjából 2007 óta programozok, és elég sok témában szereztem tapasztalatot. Emellett 2 évig tanítottam programozást gyerekeknek (7-17 éves). Fontosabb nyelvek és technológiák: Excel VBA(Vállalati automatizálások), C#(Asztali app, discord bot, Unity), LUA(MTA), Java(Egyetemi projectek), HTML5, CSS3, Bootstrap 5, JS(ES6), jQuery, ThreeJS(WebGL) AJAX, XML/JSON, PHP, Laravel, SQL(Leginkább MySQL), Pascal(Programozási alapok), VB(Programozási alapok), C(Játék mod), AHK(Egyszerűbb automatizálások és egyszerű grafikus felület), AutoCAD(Középiskolai gépi elemek modellezése), Blender(Egyszerűbb modellezés), GitHub, Redis, SleekDB, GCP(Kisebb projectek), VSTO(Excel, Access), Android(Eclipse, Unity), Linux szerver(Web, SFTP, TCP, MySql). Matek (korrepetálás):Évek óta korrepetálok matekot főként általános és középiskolásoknak, érettségire készülőknek. Egyetemi matekból bizonyos témákban tudok segíteni. (Egyetemenként, szakonként és nyelvenként eltér a tematika, így nem biztos, hogy mindennel találkoztam.)

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Más idegen nyelvek megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Bence.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Más idegen nyelvek terén. Bence egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Bence ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Más idegen nyelvek szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu