Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Attila vagyok!

Azonosításra alkalmas okmány
ellenőrzött
E-mail
ellenőrzött
Telefon
ellenőrzött
Facebook
hozzárendelt
Google
hozzárendelt
A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Több éves gyakorlattal rendelkezem különböző elektronikával kapcsolatos területeken. Elkészített munkáimra fél év garanciát vállalok, amennyiben a problémát nem szakszerűtlen használat vagy egyéni beavatkozás okozta.Igyekszem kedvező árat biztosítani, de ezt sohasem a beépíteni kívánt anyagok minőségének rovására.Minden villanyszerelői munkához csak saját szerszámmal és általam vásárolt vezetékekkel, kábelekkel, valamint egyéb villanyszerelési anyagokkal érkezem, hogy a kellő minőséget garantálni tudjam, így megvásárolt, de be nem szerelt alapanyagok terén csak a szerelvények (kapcsolók, konnektorok, lámpatestek, csillárok) megvásárlására van lehetőség a megrendelő részéről.Általában jellemző rám, hogy ha valami elsőre (többnyire előző hozzá nem értő “berhelések” miatt) nehezen is indul, makacsságomból kifolyólag addig nem nyugszom, míg nem teljes a siker.Csak minőségi munkát adok ki a kezemből és igyekszem gyorsan dolgozni.

A következő kategóriákban vállal feladatot

Építkezés és felújítás
Építkezés és felújítás (3)
Ezermester, Villanyszerelő, Biztonsági rendszerek
Műszaki cikkek üzembe helyezése és javítása
Műszaki cikkek üzembe helyezése és javítása (1)
Okos otthon és automatizálás
Korrepetálás és oktatás
Korrepetálás és oktatás (1)
Más idegen nyelvek

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Más idegen nyelvek megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Attila.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Más idegen nyelvek terén. Attila egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Attila ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Más idegen nyelvek szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu